Okulumuzda Yapılan Çalışmalar Sona Erdi Katkıları için Muhtarımız Sayın Şahin EKİNCİ'ye Teşekkürler

Okulumuzda yapılan fiziki iyileştirme çalışmaları başarılı bir şekilde sonlandı. Bütün bu çalışmaların her aşamasında desteğini bizden esirgemeyen Muhtarımız Sayın Şahin EKİNCİ'ye teşekkür ederiz. Muhtarımız Sayın Şahin EKİNCİ bu işin başarılı bir şekilde sonlanmasında büyük pay sahibidir.

05.10.2023 80

Okulmuzda yapılan çalışmaların bazıları şu şekildedir;

Okulun boyanması ,yeni yönetmeliğe uygun tabela yaptırılması ve en önemlisi okulumuzun çatısının tadilatının tamamlanması fiziki iyileştirmede büyük mesafe katettirmiştir. Bütün çalışmalarımızdaki katkılarından dolayı Muhtarımız Sayın Şahin EKİNCİ'ye Şükranlarımız sunuyoruz.

Ören Vali Ahmet Cemil Serhadlı İlkokulu Okul Toplumu

05-10-2023