Ören Vali Ahmet Cemil Serhadlı İlkokulu

Vizyon: Milli değerlerine önem veren, başarıyı kendine ilke edinen, çevresindeki diğer okullarca model alınan bir okul olmak.

Misyon: ∙Türk toplumunun değerlerini, ahlakını önemseyen insanlar yetiştirmek için varız. ∙Severek gelinebilecek bir okul ortamı hazırlamak için varız. ∙Kendilerine, ailelerine, topluma ve çevreye olumlu katkılar yapan, kendisi, ailesi ve çevresi ile barışık, başkalarıyla iyi ilişkiler kuran, işbirliği içinde çalışan, hoşgörülü ve paylaşmayı bilen, dürüst erdemli, iyi ve mutlu öğrenciler yetiştirmek için varız. .Öğrencilerimizin eğitim ve öğretimlerini sağlamak, onların yeteneklerini ön plana çıkaran, bilgili, saygılı, yenilikçi, cesaretli ve öz güvenli bireyler hazırlamak ve onlara gelecekte gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek donanımları kazandırmak için varız.

Başarılar:

Isınma: Klima/Soba
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://orenvacsilkokulu.meb.k12.tr

Adres - ÖREN MAH. ŞEHİT HAKAN KUZUCU SK. NO: 21 SEYDİKEMER / MUĞLA

Yerleşim Yeri - Köy

Adres - ÖREN MAH. ŞEHİT HAKAN KUZUCU SK. NO: 21 SEYDİKEMER / MUĞLA

Ulaşım Her saat başı Ören Köyünden Fethiye´ye ve Fethiye´den Ören Köyüne minübüs seferleri düzenlenmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl Merkezine 180 Km İlçe Merkezine 15 Km